Peniksen Pidennys Pillerit - Size Gain Pills Plus 30 tabl

Peniksen Pidennys Pillerit - Size Gain Pills Plus 30 tabl

Pillerit peniksen suurentamiseen

SizeGain Plus on ravintolisä peniksen koon kasvattamiseen ja miehen maskuliinisuuden vahvistamiseen, sekä seksuaalisen tehon lisäämiseen. Sen luonnolliset ainesosat auttavat saavuttamaan laadukkaan seksielämän, mahdollistaen miehen sukupuolielimen koon suurentamisen. Lisäksi, se sisältää Piperiiniä®, ainesosaa, joka helpottaa muiden ainesosien imeytymistä, näin tehden siitä yhden parhaista tavoista pidentää ja paksuntaa penistä.

SizeGain Plus on tarkoitettu:
  • Pidentämään miehen sukupuolielintä
  • Lisäämään peniksen paksuutta
  • Nostamaan seksuaalista tehoa
  • Parantamaan seksuaalisten suhteiden laatua
SizeGain Plus pillereillä voit kasvattaa penistä luonnollisesti ja helposti
SizeGain Plus on ravintolisä, joka koostuu genitaalialueen verenkiertoa lisäävistä luonnonuutteista. Kiitos SizeGain Plus peniksen kasvattamisen pillereiden luonnollisten ainesosien, paisuvaiskudoksen verenkierto lisääntyy ja sen mukana pidemmällä aikavälillä myös sen koko, johtuen sen erektion aikana yllä pitämästä suuremmasta verimäärästä.

Lisäksi, nämä ainesosat edistävät niin lihasten kiinteyttä kuin myös verenkiertoa alueella, mikä auttaa parantamaan miehen elinten aktiivisuutta ja lisäämään seksuaalista tehoa.

Yksi pilleri päivässä ja alat näkemään peniksen kasvattamisen ensimmäiset tulokset
Käyttö: suun kautta

Tyyppi: 30 annoksen pakkaus

Kesto: 1 kuukausi/pakkaus

Annostus: Yksi pilleri päivässä. SizeGain Plus on ravintolisä, jonka tulokset eivät parane annoskokoa nostamalla. Päinvastoin, se voi aiheuttaa vastakkaisen reaktion.

Milloin se tulee ottaa: on suositeltavaa ottaa SizeGain Plussaa ruokailun yhteydessä, mieluiten aamupalan jälkeen.

100 % luonnollinen valmiste. Tuotteen pohjana on käytetty luonnollisia yhdisteitä, joiden teho on todistettu lääketieteellisin kokein. Annostus: Aikuisille 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä. Päivittäinen annos (1 tabl.) sisältää: 256 mg Tribulus terrestres 192 mg ginseng 139 mg Damiana lehdet 139 mg sahapalmu 64 mg neidonhiuspuu 10 mg pippuri Huomioitavaa: Tuotetta ei tule käyttää jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Käänny lääkärisi puoleen jos käytät samanaikaisesti antikoagulantteja. Ainekset: Tribulus terrestres hedelmä (Tribulus terrestris L.), ginseng juuri (Panax ginseng C.A. Meyer), sakeuttamisaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E464), Damiana lehdet (Turnera diffusa Wild. Ex. Schult.), sahapalmun hedelmä (Serenoa repens (W. Bartram) Small), sakeuttamisaineet (maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa(E460i)), neidonhiuspuun lehdet (Ginkgo biloba L.), pippurin hedelmä (Piper nigrum L.)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä

Toimituskulut

Kiinteä 6.90€ toimituskulut!

Ilmainen Toimitus

Ilmaiset toimituskulut kaikkiin yli 95€ tilauksiin!

  • Tuotenumero: size-gain-pills-plus
  • Saatavuus: Varastossa
  • 69.00€
  • Veroton: 60.53€

Avainsanat: peniksen, pidennys, pillerit, size, gain, pills, plus, tabl, suurennus