Palautusehdot

Palautusoikeus


Kaikilla myymillämme tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanotosta sillä edellytyksellä, että tuote on käyttämätön. Kauppasumma palautetaan tälloin kokonaisuudessaan ja palautuskulut maksaa kauppias.


Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessa olevia tuotteita. Peruuttamisaikana tuotteisiin voi siis tutustua aivan kuten kaupassakin. Asiakas voi avata pakkauksen tutkiakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan jos paketti säilyy ehjänä ja tuotteessa on suojamuovit. Sinetöityjä tuotteita ei saa avata. Tuotteen ympärillä olevia suojamuoveja ei saa poistaa. Intiimituotteilla, alusasuilla ja DVD:llä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Vialliset tuotteet vaihdamme tietenkin uusiin.

Palautukseen on liitettävä kaikki pakkauksen mukana olleet tuotteet sekä dokumentit alkuperäisessä kunnossa. Palautettava tuote on pakattava asianmukaisesti esim. kuljetuspussiin tai pahvilaatikkoon. Pakettikorttia ei saa liimata suoraan tuotteen myyntipakkaukseen.

Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta (vähintään 20 euroa). Puutteellisesti palautetut tuotteet (katso ohjeet yllä) lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

Palautustapa sovitaan erikseen, joten tästä johtuen palautuksista on aina sovittava etukäteen asiakaspalvelumme kanssa sähköpostilla info(at)seksinautinto.com. Saatte sähköpostitse myös palautusosoitteen. Palautusoikeus ei koske yrityksiä.